Ryhti jäi maaleitta juhlaottelussa.
28.1.2019 11:42 Uutiset / Edustus

Ryhti jäi maaleitta juhlaottelussa.

KuRy - IKK 0-6 (0-1, 0-3, 0-2)

Hieno juhlaviikonloppu ei saanut arvoistaan päätöstä, kun jäimme kokonaan maaleitta sunnuntaina 27.1. pelatussa ottelussa IKK:ta vastaan. Samalla Suomen jääkiekkoliiton 90- vuotisjuhlaa viettäneelle kiekkokansalle esiteltiin kaikki Kurikan Ryhdin juniorijoukkueet sekä palkittiin pelaajia ja taustavoimia työnteosta. Palkinto on todellakin kovalla työllä ansaittu. Nöyrät onnittelumme.

Itse pelistä on pakko ottaa esille fakta, että vaikka kaveri tekikin enemmän maaleja varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä, niin peliä vei kyllä Ryhti. Jälleen kerran suurimmaksi ongelmaksi koitui maalinteko, josta on kauden mittaan tullut meille jonkinlainen peikko.

Ottelun torjunnat menivät 30-30, mikä myöskin osaltaan kertoo lukemien mairittelevan vierasjoukkuetta. Parhaana taistelijana meiltä palkittiin tolppien välistä maalivahti Anssi "OJ" Ojanperä.

Tahdon kiittää otteluisäntänä toiminutta Kurikan Kaupunkia, kaikkia paikalla olleita juniorijoukkuetta sekä koko paikalle tullutta katsojakansaa. Teitä oli meitä kannustamassa HirviAreenalla mielettömät 295 ihmistä, mikä on jälleen kerran aivan uskomaton luku. Kiitos.

Ensi viikonloppuna meillä on yksi, mutta sitäkin tärkeämpi ottelu, kun lauantaina HirviAreenalle saapuu IFK Lepplax. Ottelutapahtuma starttaa jälleen 1630 ja kiekko jäähän 1700! Tervetuloa rakkaat katsojat.

Pidetään tällä kertaa sanat lyhyenä ja laitetaan uskomme jatkossa tekoihin. On aika nuolla haavoja ja tulla takaisin vahvempana.

-Jupe


   
Lisää uutisia
Kurikan Ryhti ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat